X Kongres Ishrana Budućnosti

Poziv za 10. Multidisciplinarni Kongres
„Ishrana budućnosti“ sa međunarodnim učešćem

Poštovani saradnici,

Kongres „Ishrana budućnosti” odlažemo verovatno tek za oktobar sledeće godine, zbog novonastale situacije (Covid-19).

Želja nam je da 10. Multidisciplinarni Kongres „Ishrana Budućnosti“ sa međunarodnim učešćem zaista ponese titulu jubilarnog i ostane upamćen kao stepenik ka višem cilju. Decenija zajedničkog stvaranja tradicije o mogućnostima koncepta zdravog i srećnijeg života ima snagu da nadraste postavljene temelje, koji pletu jedinstvenu snagu prirode u ulozi održivosti zdravlja.

S obzirom na to da je naš cilj da publika učestvuje u sesijama, panel diskusijama i brojnim radionicama koje, između ostalog čine „Ishranu budućnosti”, smatramo da je onlajn prenos potpuno besmislen i nema tu pozitivnu energiju, doživljaj prisutnih emocija i fizički kontakt koji se ostvaruje među svim učesnicima, bilo da su gosti ili predavači. Stoga je odlučeno da se rok za slanje radova produži najkasnije do 7. maja 2021. godine. Do sada smo pregledali 72 rada. Zamolili bi vas da ne čekate krajnji rok za slanje radova, kako bi bilo prostora za moguće korekcije i da bi organizatori pripremili program.

Kongres je mesto na kome radimo, družimo se, učimo i razmenjujemo iskustva iz blizine, otkrivamo mnogobrojne teme od životnog značaja, iz kojih možemo da izvedemo adekvatne odgovore na brojna pitanja, a o kojima govore eminentni stručnjaci različitog akademskog obrazovanja. Zato želimo da decenijski pečat udarimo onako kako valja: jednim velikim kolektivnim zagrljajem, ispunjenim neopisivom količinom ljubavi.

Hvala na razumevanju.

S poštovanjem,
Organizacioni tim Kongresa

Uputstva za učešće 10. Kongres možete skinuti ovde

Primer rada: DR LAZAR TRIFUNOVIĆ – Ishrana budućnosti, Mentalno-emotivna ishrana.pdf
Primer rada: DOC. DR DRAGANA ĆORIĆ – O postojanju i (o)čuvanju duše u 21. veku.pdf