GORAN BAJŠANSKI

„Šta zna želja šta je nemoguće“ !

Dragi svi,

Ja sam Goran Bajšanski, Novosađanin, sportista, humanitarac, nečiji sin, brat, suprug i otac jedne male devojčice. Imam 30 godina – pravo vreme da „menjamo svet“ kažu stariji i mudriji, jer u toj dobi, dovoljno smo mladi da to i možemo i želimo, ali i dovoljno životno iskusni da znamo da više nema izgovora, već samo izazova.

Moj CV, formular sa nekim osnovnim podacima možete pronaći kada god to želite, pa stoga ovu stranicu radije koristim da vam ispričam ono što bih Vam i rekao da sada sedimo jedni naspram drugih.

Bio sam mali debeli dečak kada sam, pre skoro dve decenije rešio da, iako su svi oko mene smatrali da ne treba, nešto učinim za sebe i ne prepustim se samo prostom odrastanju i onome što je okolina od mene očekivala. Još kod dečak rešio sam da postanem borac, pravi, u ringu, sa rukavicama i protivnicima koji su se tokom godina smenjivali u suprotnom uglu. Ali da smo najveći protivnici koje u životu treba pobediti mi sami, veoma brzo sam shvatio i počeo raditi na tome. Nije bilo lako odrastati i boriti se sa samim sobom i stvarnim borcima u kik boksu i savate boksu. Gubio sam često na oba polja. Onda sam odrastao, promenio životne navike, razmišljanja i pogled na svet i počeo da pobeđujem u ringu i van njega.

Sportski, zdrav život i pogled na svet koji su te dve stvari donele mojoj svakodnevici, oblikovale su me, želim da verujem, u dobrog čoveka i borca za zaštitu i pomoć onima kojima je to potrebno, borca za zaštitu životne sredine – jer ona to ne može sama i borca za zdrav život, jer jedino on vodi i ka zdravim mislima. Sve to me je na kraju dovelo i Vama, da zajedno doprinesemo da i deca i odrasli koji se okupljaju oko naše ideje, budu zdravi i u telu i u glavi i da ih svi zajedno inspirišemo da jednostavno, ništa nije nemoguće ako se dovoljno jako i pravilno želi!