X Kongres Ishrana Budućnosti

Poziv za 10. Multidisciplinarni Kongres
„Ishrana budućnosti“ sa međunarodnim učešćem

Poštovani,
Pred nama je decenijski jubilej Multidisciplinarnog Kongresa „Ishrana budućnosti“, sa međunarodnim učešćem. Zadovoljstvo bi nam bilo da i Vi budete karika u lancu desetogodišnje tradicije naše misije u jedinstvenom primeru povezivanja čoveka sa prirodom.

Stoga Vas pozivamo na jubilarni, 10. Multidisciplinarni Kongres „Ishrana budućnosti“ sa međunarodnim učešćem, koji će biti održan u Novom Sadu, Republika Srbija. S obzirom na to da vanredno stranje određuje mere delovanja i ponašanja u vremenu pandemije koronavirusa, trenutno nismo u mogućnosti da preciziramo tačan datum realizacije Kongresa. Po procenama organizacionog tima jubilej Kongresa biće verovatno održan jednog vikenda u mesecu novembru.

Uprkos pandemiji, mi ostajemo dosledni misiji koju smo započeli 2010. godine. S pravom, na osnovu iskustava sticanih na minulih devet kongresa, računamo i sa Vašom spremnošću da na izazove odgovorite u duhu rezultata koje smo zajednički postigli. Otuda i poziv da učestvujete u našoj misiji, tako što ćete nam do 29. maja poslati svoje radove. Podsećamo Vas da bi rad trebalo da se temelji na ostvarivanju principa Kongresa „Ishrana budućnosti“, na osnovama koncepta zdravog života, ukazujući na praktična i teoretska saznanja o mogućnostima povezivanja prirode i egzistencije čoveka, baziran na principima istine, nauke i mudrosti. Ideja da Vam baš sada pošaljemo poziv za učešće rođena je i definisana upravo u vremenu dok pandemija određuje dimenzije vremena i prostora u svetu. Kako bismo bili u duhu informatičkog buma, pozvaćemo vas na popularan način #OstaniKodKuće i iskoristi vreme na najbolji način pisanjem rada za 10. Kongres „Ishrana budućnosti“, sa međunarodnim učešćem.

Maksimalno ćemo iskoristiti sve naše potencijale kako bi Vam i jubilarni susret u Novom Sadu ostao u sećanju, kao baza za nove stvaralčke izazove.

Naša suština je povezivanje prirode i čoveka i jedinstveni smo u svojoj misiji, a našim delovanjem pružamo šansu da javnost spozna neverovatnu moć prirode, kroz nauku budućnosti, tendencije i svedočenja o određenim temama od životnog značaja. Stoga ćemo nastaviti tokom izlaganja eminentnih domaćih i inostranih stručnjaka da implementiramo koncept povećane minutaže i manjeg broja predavača. Tako dajemo mogućnost ljudima da jasnije spoznaju probleme sa kojima se susreću, ali se i upoznaju sa mnoštvom drugih ideja koje im mogu pomoći da svoj život učine istinski zdravim i srećnim.

Od vas očekujemo da budete inovativni i podelite sa nama novine u oblasti zaštite životne sredine, zdravlja, kao i drugih istinskih i naučno utemeljenih činjenica koje vode ka zdravom i srećnom životu. Kada pandemiju prevaziđemo, uslediće period isceljenja, a mi najbolje znamo da čovek kad zaceli dušu, um i srce, tek tada je istinski zdrav i ispunjen. Molimo Vas da ispoštujete rok za dostavljanje radova, kao i način na koji bi Vaš rad trebalo da bude napisan, na osnovu formulara, koji ste dobili uz poziv.

S poštovanjem,
Organizacioni tim Kongresa
Više informacija možete dobiti na (+381) 63 525 227, Snežana Vujasin.

Uputstva za učešće 10. Kongres možete skinuti ovde
Poziv za učešće možete skinuti ovde

Primer rada: DR LAZAR TRIFUNOVIĆ – Ishrana budućnosti, Mentalno-emotivna ishrana.pdf
Primer rada: DOC. DR DRAGANA ĆORIĆ – O postojanju i (o)čuvanju duše u 21. veku.pdf